Autóklíma töltés

Autóklíma töltés, ózonos tisztítás, szivárgásviszgálat

Személygépkocsik márkájától és típusától függetlenül vállaljuk a jármű klímagázzal való töltését, a klímarendszer nyomáspróbáját, a kompresszor cseréjét, a klímahűtő cseréjét, a klímaberendezés elektromos hibamegállapítását, gépjárművének pollenszűrő cseréjét, utastér fertőtlenítését.

A klímatöltés a klímarendszer időszakos karbantartását jelenti, melynek keretében sor kerül a rendszer ellenőrzésére, megmutatja a rendszerben aktuálisan jelenlévő hűtőközeg mennyiségét, a rendszerben jelen lévő olajcseréjére és feltöltésére.

Amikor már a klímaberendezés nem képes lehűteni megfelelően a levegőt valószínű, hogy a rendszerben kevés a gáz, vagy az teljesen üres. A töltés során a klímagáz mennyiségét a gyári értékekre kell visszaállítani, hogy az megfelelően működjön. A klíma töltést R134a, illetve a 2012-től szabványos R1234yf hűtőközeggel végezzük.

  • Járműklíma szervízünkben várjuk általános javításra és karbantartásra is!
  • A klímatöltés csak az esetek 10-15 százalékában megoldás, minden további esetben diagnosztikára és a klímarendszer komplett átvizsgálására van szükség.
Awesome Image
Awesome Image

Segítségre van szükséged? SEGÍTÜNK!